top of page

Reviews.

Cultuurplatform Wondelgem (01/05/2022):

Chris heeft een fantastische stem en weet het publiek enorm te boeien. Af en toe zaten we met de krop in de keel, hadden we kippenvel. Het is altijd fijn samenwerken met Chris. Een supertoffe man, rasartiest en fijn persoon

Jubileumfeest - Blaasveld (06/09/2021):

Wij hebben enorm genoten van het optreden! Chris heeft niet alleen een prachtige stem die past bij de muziek die hij brengt, maar hij is ook een aangenaam persoon, die goed kan entertainen en zijn publiek perfect aanvoelt.

WAAWFest - Drongen (11/10/2020):

Een echte aanrader! Het was geen evidente setting: kinderen & babbelaars. Dankzij de feeling van Chris Thomson maakte hij ons WaaWFest compleet met zijn warme stem en gitaar. Chris bracht alles zelf, is een heel aangename muzikant die houdt van spelen, en zijn repertoire aanpast aan het publiek. Hij krijgt alle sterren want is een ingetogen talent, zijn bescheidenheid siert hem en zijn talenten natuurlijk ook. Mooie stem, heel rustige en aangename persoon.

Open Kiosk - Veurne (17/07/2020):

Alles prima verlopen, en het optreden vonden we van hoge kwaliteit! Een aanrader voor andere organisatoren.

Veerle P (13/10/2019):

Dank je wel Chris om mijn feest gisteren in gang te steken. Ik genoot van elk moment, héérlijk om een stukje Ierland en Schotland in huis te hebben. Aangenaam verrast! ... Ik kijk er naar uit om je nog eens terug te kunnen horen/zien! Puik werk, dikke merci!

Sarah V (02/12/2019):

De kwaliteit van het optreden was super en paste heel goed bij ons thema en de sfeer van onze avond: warm, gemoedelijk, persoonlijk, soms vrolijk en 'meezingbaar', soms intiem en ontroerend. Meerwaarde was zeker de woordjes uitleg bij de nummers. De reacties achteraf waren zeer positief!

Annie (14/12/2019):

Gisteren een mooi optreden van Chris Thomson meegemaakt. Chris zingt de Ierse en Schotse folksongs met veel gevoel. Hij heeft een prachtige stem. Ik ga zeker nog terug gaan naar een optreden van hem.

(Bron: gigstarter.be)

Screenshot_2020-06-13c_Chris_Thomson_(_christhomsonmusic)_•_Instagram-foto's_en_-video's
bottom of page